Supernova preuzima Merkator u Sloveniji

Izvor: RTS, 02.Okt.2018, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Supernova" preuzima "Merkator" u Sloveniji

Austrijska kompanija "Supernova" će narednih dana preuzeti trgovački lanac "Merkator" u Sloveniji, koji će na taj način smanjiti dugove i nastaviti poslovanje.
Prema pisanju slovenačkog portala Dnevnik, austrijska "Supernova" i "Merkator" danas dogovaraju detalje o prodaji najvećih tržnih centara u toj zemlji.

Od planiranih 17 velikih trgovačkih centara u tri države >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u kojima posluje, "Merkator" će za sada prodavati samo one u Sloveniji.
Kupoprodajni ugovor bi najverovatnije trebalo da bude zaključen u narednih nekoliko dana, a sve u cilju smanjenja dugovanja bankama.
"Merkator" namerava da proda 17 glavnih trgovačkih centara u Sloveniji, Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini.
Pogledaj vesti o: Merkator

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Supernova preuzima Mercator u Sloveniji, u planu prodaja objekata i u Sarajevu

Izvor: Capital.ba, 02.Okt.2018

LJUBLJANA, Austrijska kompanija Supernova u narednim danima bi trebala preuzeti Mercator u Sloveniji, iako će trgovački lanac nastaviti poslovanje. Prema pisanju slovenskog portala Dnevnik, austrijska Supernova i Mercator danas će dogovoriti detalje o prodaji najvećih tržnih centara u toj zemlji....

Nastavak na Capital.ba...

Supernova preuzima Merkator u Sloveniji

Izvor: Radio 021, 02.Okt.2018

Austrijska kompanija "Supernova" će narednih dana preuzeti trgovački lanac "Merkator" u Sloveniji, koji će na taj način smanjiti dugove i nastaviti poslovanje...Prema pisanju slovenačkog portala Dnevnik, austrijska "Supernova" i "Merkator" danas dogovaraju detalje o prodaji najvećih tržnih centara...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.