Strateško partnerstvo Merkatora i Hemofarma

Izvor: Beta, 14.Sep.2020, 12:43

Strateško partnerstvo Merkatora i Hemofarma

Strateškim partnerstvom Merkatora-S i Hemofarma dogovoreno je da u više od 100 maloprodajnih objekata IDEA, Roda i Merkator u Srbiji u "Zdravoteci" budu i proizvodi te farmaceutske kompanije, saopšteno je danas.Na posebno označenim policama biće oko 200 proizvoda Hemofarma koji su u slobodnoj prodaji, od kojih je 60 odsto proizvedeno u Srbiji."Mi smo u potpunosti fokusirani na domaće proizvode i ovakvo strateško partnerstvo sa vodećom farmaceutskom kompanijom u Srbiji - Hemofarmom, deo je naše strategije kao nacionalnog maloprodajnog lanca koji 97 odsto ukupne vrednosti asortimana obezbedjuje kod domaćih proizvodjača i dobavljača. Naše partnere čini 90 odsto kompanija iz Srbije", kazala je generalna direktorka Merkatora-S Violeta Kovačević.Generalni direktor Hemofarma Ronald Zeliger je rekao da je veoma važno što je Merkator-S prepoznao značaj farmaceutske industrije za društvo."Reč je o nečemu što je svetski trend i što omogućava da naši proizvodi, u domenu preventive, budu dostupni još većem broju gradjana u maloprodajnim objektima Merkatora-S kompanije. Srećni smo da imamo priliku da sa jednim od najvećih retail lanaca u Srbiji, koji je lider u postavljaju novih standarda u maloprodaji, inoviramo praksu i donesemo nove i šire mogućnosti za naše potrošače", istakao je Zelinger.Plan je da do kraja godine "Zdravoteka" bude sastavni deo ponude u ...

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Zdravoteke u više od 100 IDEA, RODA i Mercator prodavnica

Izvor: Blic, 14.Sep.2020

U IDEA prodavnicama, Roda marketima i Mercator hipermarketima otvorene su Zdravoteke, a na posebno označenim policima, u više od 100 ovih maloprodajnih objekta širom Srbije, u ponudi se od sada nalaze proizvodi farmaceutske kompanije Hemofarm.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.