Povodom Svetskog dana borbe protiv dijabetesa sutra niz akcija u Beogradu

Izvor: Studio B, 13.Nov.2012, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povodom Svetskog dana borbe protiv dijabetesa sutra niz akcija u Beogradu

Povodom obeležavanja Svetskog dana borbe protiv dijabetesa,14. novembra, Udruženje „Plavi krug” organizovaće sutra besplatno merenje nivoa šećera u krvi i krvnog pritiska u tržnim centrima širom Beograda.

U tržnim centrima „Ušće” i „Delta siti” besplatno testiranje će se obavljati od 10 do 16 časova, u „Merkatoru” od 10 do 12 časova, a u  „Imo” autlet centru od 10 do 17 časova. >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B <<

Istog dana „Plavi krug” će prirediti otvaranje izložbe fotografija „Beograd i svet u plavom” u Milenijumskoj kuli na Gardošu u Zemunu u 20 časova (u ateljeu i galeriji „Čubrilo”).

U znak podrške Svetskom danu borbe protiv dijabetesa u noći između 14. i 15. novembra u Beogradu će plavom bojom biti osvetljen veliki broj spomenika i javnih objekata, među kojima su  „Pobednik” na Kalemegdanu, gejzir na Adi, Avalski toranj, Most na Adi, Trg Slavija, spomenik Knezu Mihailu, fontana ispred Hrama Svetog Save, Palata „Albanija”, Narodna skupština i Skupština grada Beograda. Na ovaj način Beograd će se priključiti akciji u kojoj će širom sveta plavom bojom biti osvetljeno preko 1.000 znamenitosti,  u cilju širenja svesti o oboljenju koje dobija sve veće razmere.

Svetski dan borbe protiv dijabetesa, 14. novembar, obeležava se svake godine u celom svetu, kako bi se podigla svest javnosti o šećernoj bolesti koja poslednjih godina poprima razmere pandemije.

Povodom obeležavanja Svetskog dana borbe protiv dijabetesa,14. novembra, Udruženje za borbu protiv dijabetesa „Plavi krug" organizovaće sutra besplatno merenje nivoa šećera u krvi i krvnog pritiska u tržnim centrima širom Beograda. U tržnim centrima „Ušće" i „Delta siti" besplatno testiranje će se obavljati od 10 do 16 časova, u „Merkatoru" od 10 do 12 časova, a u „Imo" autlet centru od 10 do 17 časova.

Istog dana „Plavi krug" će prirediti otvaranje izložbe fotografija „Beograd i svet u plavom" u Milenijumskoj kuli na Gardošu u Zemunu u 20 časova (u ateljeu i galeriji „Čubrilo").

U znak podrške Svetskom danu borbe protiv dijabetesa u noći između 14. i 15. novembra u Beogradu će plavom bojom biti osvetljen veliki broj spomenika i javnih objekata, među kojima su „Pobednik" na Kalemegdanu, gejzir na Adi, Avalski toranj, Most na Adi, Trg Slavija, spomenik Knezu Mihailu, fontana ispred Hrama Svetog Save, Palata „Albanija", Narodna skupština i Skupština grada Beograda. Na ovaj način Beograd će se priključiti akciji u kojoj će širom sveta plavom bojom biti osvetljeno preko 1.000 znamenitosti, u cilju širenja svesti o oboljenju koje dobija sve veće razmere.

Svetski dan borbe protiv dijabetesa, 14. novembar, obeležava se svake godine u celom svetu, kako bi se podigla svest javnosti o šećernoj bolesti koja poslednjih godina poprima razmere pandemije.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obeležavanje Svetskog dana borbe protiv dijabetesa

Izvor: DANuBeogradu.rs, 13.Nov.2012

Povodom obeležavanja Svetskog dana borbe protiv dijabetesa,14. novembra, Udruženje za borbu protiv dijabetesa “Plavi krug” organizovaće sutra besplatno merenje nivoa šećera u krvi i krvnog pritiska u tržnim centrima širom Beograda. U tržnim centrima “Ušće” i “Delta City” besplatno...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Svetski dan borbe protiv dijabetesa

Izvor: Studio B, 13.Nov.2012

U znak podrške Svetskom danu borbe protiv dijabetesa večeras će u Beogradu spomenici biti obasjani plavom svetlošću. Glavni grad će se tako priključiti akciji u kojoj će širom sveta plavom bojom biti osvetljeno više od 1.000 znamenitosti...Svetski dan borbe protiv dijabetesa obeležava se u...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.