Posle BG, Merkator S prodaje još jedna veliki objekat

Izvor: B92, 17.Jan.2019, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle BG, Merkator S prodaje još jedna veliki objekat

Kompanija Merkator-S, u okviru koje posluju IDEA prodavnice, Roda marketi i Mercator hipermarketi, počela je postupak prodaje Merkator Centra u Novom Sadu.

Proces prodaje je počeo prikupljanjem neobavezujućih ponuda.

Tržni centar ima 15.491 kvadrat, a krajnji rok za dostavljanje neobavezujućih ponuda je 11. februar.

U Merkatoru su agenciji Beta rekli da je ta prodaja deo strategije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << iz 2014. godine kada je odlučeno da se kroz projekat monetizacije imovine smanje dugovanje Merkator Grupe i omogući njen dugoročni razvoj i ulaganje u osnovnu delatnost poslovanja, odnosno maloprodaju robe široke potrošnje.

Merkator hipermarket će i posle prodaje tržnog centra u Novom Sadu, kao i u Beogradu, nastaviti da radi.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Prodaje se Merkator u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jan.2019

Kompanija Merkator-S pokrenula je postupak prodaje Merkator Centra u Novom Sadu, prikupljanjem neobavezujućih ponuda...Kako je objavljeno u dnevnom listu Politika, objekat je površine 15.491 kvadratni metar, a prikupljanje ponuda radi prodaje nepokretnosti će sprovoditi privredno društvo CBRE d.o.o...Postupak...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.