Nakon jahte i helikoptera ode i VILA NA MORU: Nastavlja se rasprodaja Todorićeve imovine

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2017, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon jahte i helikoptera ode i VILA NA MORU: Nastavlja se rasprodaja Todorićeve imovine

Početna cena poseda od 10.062 kvadratna metra je sedam miliona evra

Vanredna uprava Agrokora pokrenula je prodaju luksuzne primorske vile osnivača i vlasnika tog koncerna Ivice Todorića. .

Rusi podigli prijavu protiv Hrvata koji drži Ideu, Merkator i Rodu

Vila Kastelo koja se nalazi u opštini Lovran kod Opatije, u formalnom je vlasništvu Agrokora od 1999. godine.

Na posedu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se nalaze vila sa plažom i šetalištem uz more i pomoćni objekat koji se koristio kao gostinska kuća ili kuća za osoblje.

Tražena cena za imanje sa dva objekta je sedam miliona evra, a radi se o ceni bez poreza na dodatnu vrednost.

Svi potencijalni kupci koji žele da pogledaju posed moraće da potpišu Ugovor o poverljivosti (NDA) i za potrebe pregleda nekretnine moraće da uplate i odgovarajuću naknadu.

Posed ima ukupno 10.062 kvadratnih metara zemljišta s 969 kvadrata stambenog prostora, od čega Vila Kastelo ima površinu od 851 kvadrata s podrumom, prizemljem i tri sprata, a pomoćni objekat ima 118 kvadrata.

Glavna zgrada, smeštena uz more, sagrađena je 1916. godine u stilu neoklasicizma.

Podsetimo, još pre godinu dana dok je u Srbiji u medijima na delu bila cenzura po pitanju Agrokora, portal SrbijaDanas.com, iako suočen sa pritiscima, pisao je o problemima koji su još tada bili vidljivi u ovoj hrvatskoj kompaniji. Više puta smo pisali rukovodstvu Agrokora, ali smo uvek dobijali odgovor kako su oni uspešna kompanija. Ipak, ispostavilo se suprotno od njihovih tvrdnji. (Više o tome čitajte OVDE!)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.