LC Waikiki Srbija

Izvor: Domino Magazin, 25.Avg.2015, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LC Waikiki Srbija

Prva prodavnica se otvara u Merkatoru u Beogradu

LC Waikiki, turski vodeći modni lanac specializovan za odeću i aksesoar za muškarce, žene i decu svih uzrasta otvara svoj prvi maloprodajni objekat u Srbiji, u TC Mercator, u četvrtak 27. avgusta, na Novom Beogradu.

LC Waikiki je osnovan u Francuskoj 1985. godine, a 1997. godine je kupljen od strane svog trenutnog vlasnika, turske kompanije LC Waikiki Mağazacılık Hizmetleri Ticaret. Ova modna kuća trenutno >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << ima oko 400 prodajnih mesta u 73 provincije u Turskoj a sve ukupno oko 550 prodajnih mesta u 26 zemalja širom sveta.

LC Waikiki će privući pažnju srpskih kupaca zbog visokog kvaliteta, moderne linije koja prati poslednje svetske modne trendove, i što je najvažnije zbog pristupačnih cena  proizvoda.
Pogledaj vesti o: Merkator

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

Otvaranje turske modne kuće u Beogradu

Izvor: Blic, 26.Avg.2015, 14:40

Turski modni lanac "LC Waikiki" specijalizovan za odeću i aksesoar za muškarce, žene i decu svih uzrasta otvara svoj prvi maloprodajni objekat u Srbiji, u TC Mercator, u četvrtak 27. avgusta, na Novom Beogradu, Bulevar umetnosti 4...Otvaranje novog maloprodajnog objekta "LC Waikiki" privućiće pažnju...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.