Bedem Nišave ponovo osvetljen

Izvor: JužneVesti.com, 08.Okt.2018, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bedem Nišave ponovo osvetljen

Ubrzo nakon što su građani ukazali na to da je gotovo svaka druga sijalica na bedemu Nišave od bivšeg Merkatora do DIS-a pregorela, a Južne vesti pisale o tome, rasveta je popravljena. Bedem je ponovo osvetljen, a pešaci više ne moraju da se šetaju ni rekreiraju u polumraku.

Iako iz preduzeća Parking servis nisu odgovorili na pitanje novinarke kada bi sve sijalice mogle ponovo da >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << zasvetle, ipak su uradili svoj posao. Bedem potpuno osvetljen; Foto: N. S.

Inače, građanin koji je redakciji preko aplikacije "Prijavi problem" ukazao na ovaj problem, kazao je da je situacija sa rasvetom na ovom delu bedema godinama već takva da ne rade sve sijalice.

Mali je problem ukoliko jedna ne radi, ali ukoliko ne rade dve i više u nizu, što je slučaj na više mesta, već postaje neprijatno za šetnju - navedeno je u aplikaciji "Prijavi problem".

Zbog toga su se prolazeći tuda šetači osećali nebezbedno.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.