Šokantno: Novi učesnik u rijaliti Hotel Maldivi došao pravo iz zatvora! FOTO

Izvor: Svet plus, 06.Avg.2015, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šokantno: Novi učesnik u rijaliti Hotel Maldivi došao pravo iz zatvora! FOTO

U rijalti Maldivi pristigao je novi učesnik koji je šokirao sve! Osnivač bande ''Pink Panteri'' ulazi u luksuzni hotel i želi da se obračina sa Zmajem od Šipova.

Hotel Maldivi bogatiji je za još jednog učesnika koji je nakon 15 godina koje je proveo u zatvoru rešio da se nađe i u rijaliti šou programu. Rajko Čaušević je jedan od osnivača bande ''Pink Panteri'' i za sebe kaže da je lopov >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << i da voli žene!

Vest da Rajko ulazi u Maldive šokirala je javnost! Ovaj kriminalac, kako su ga prozvali mnogi mediji, prvo želi da se obračuna sa Zmajem od Šipova.

Novi ucesnik Hotela Maldivi - Rajko Causevic

Posted by Hotel Maldivi Happy TV on четвртак 6. август 2015.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.