Nova tuča u Maldivima 2015: Nikolas udario Jovana! VIDEO

Izvor: Svet plus, 29.Jul.2015, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova tuča u Maldivima 2015: Nikolas udario Jovana! VIDEO

Noćas je u rijalitiju Maldivi 2015 došlo do novog fizičkog napada, ali uprkos tome što je Nikolas laktom udario Jovana, čelni ljudi produkcije nisu odreagovali, te muzičar nije izbačen iz šoua.

Naime, sinoć je u Maldivi došlo do nove svađe, a Nikolas koji je poznat po provokacijama uspeo je da ovog puta udari Jovana laktom i raskrvari mu usnu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Netrpeljivost učesnika je sve veća, te sve češće dolazi do verbalnih i fizičkih sukoba. Tako je bilo i sinoć kada je Jovan prišao Nikolasu i počeo da mu se unosi u lice. Muzičar je u tom trenutku povikao "Skloni se od mene" i počeo laktom da ga gura.

Ostali ukućani kada su videli da će doći do ozbiljnijeg sukoba, počeli su da ih razdvajaju, ali je Nikolasov udarac uspeo da raskrvari mu usnu. Produkcija nije odreagovala na ovaj vid nasilje, jer je muzičar ostao i dalje u hotelu.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.