Nakon 10 godina ugledala svetlost dana: Evo šta je zapravo Željko Jokcimović radio na Maldivima

Izvor: Story, 16.Feb.2016, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon 10 godina ugledala svetlost dana: Evo šta je zapravo Željko Jokcimović radio na Maldivima

Popularni pevač oduševio je sve svoje fanove kada im je sa Maldiva doneo neobičan poklon...

Željko Jokcimović, Foto: Miloš Ćetković

Jedan od najpopularnijih muzičara sa ovih prostora Željko Joksimović premijerno je na jutjubu predstavio spot za hit "Olovni vojnik", pesmu sa poslednjeg albuma.

Reč je o spotu čiji kadrovi su nastali na Maldivima, na egzotičnim plažama i >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << u veličanstvenom ambijentu.

Montažu je radio Stevan Marić, koji stoji iza brojnih kultnih filmova domaće kinematografije, kao što su "Sivi dom", "Paket aranžman", "Apsolutnih sto", "Balkanska pravila", montirao je neke od nagledanijih domaćih TV serija, a ima i ogromno iskustvo u montaži muzičkih spotova i reklama.

Naš ugledni i priznati fotograf Aleksandar Kujučev bio je zadužen za post produkciju.

- Od danas spot za pesmu "Olovni vojnik" možete da pronađete i na mom Youtube kanalu Minacordmusic. Bilo je uživanje raditi na spotu i voleo bih da uz ovu pesmu uživate, slavite, delite i volite – napisao je Joksimović.

Muziku za pesmu "Olovni vojnik" Joksimović je napravio pre 10 godina, dok je Ljilja Jorgovanović napisala tekst.

- Volim da radim sa Ljiljanom. Iako sam bio zreo izvodjač kada je sve bilo gotovo, shvatio sam da mi nije vreme za tu pesmu. Sećam se da je Ljilja bila ljuta kada sam odlučio da ne stavim „Olovnog vojnika“ na album gde su bile „Mišel“, „Ima nešto u tom što me nećeš“. Dva meseca uoči objave novog albuma javio sam joj da će pesma biti uvrštena. Pustio sam joj sms da ranije nisam bio zreo za ovu pesmu. Samo mi je odgovorila "nisam bila ni ja" - rekao je Željko.

Pesma "Olovni vojnik" jedan je od najvećih hitova sa poslednjeg albuma i pesma koju publika traži na svakom koncertu Joksimovića. Tako je bilo u Beogradu, u Areni i Sava centru, kao i nedavno u Zagrebu.

 

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.