NINA SMOTALA MILIONERA! Evo sa kojim KONTROVERZNIM BIZNISMENOM je u vezi hrvatska pop zvezda!

Izvor: Svet, 22.Maj.2018, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NINA SMOTALA MILIONERA! Evo sa kojim KONTROVERZNIM BIZNISMENOM je u vezi hrvatska pop zvezda!

Hrvatska pevačica Nina Badrić u poslednje vreme ne skida osmeh s lica, a čini se da ima i dobrih razloga za to.
Naime, kako se priča, pevačica odnedavno ljubi kontroverznog preduzetnika Tina Bralu.
Nina je sa šarmantnim muškarcem prošle nedelje viđena na večeri u zagrebačkom restoranu, a par je zajedno uživao i na Maldivima, rečeno je u emisiji RTL Exkluziv.
“Život je ipak da se živi između četiri zida, a sreća je ipak da se u njoj uživa, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << a ne priča na sva zvona”, kaže pevačica koja je ipak otkrila kakve kriterijume mora zadovoljiti njen muškarac.
“Meni je odanost najseksi. Muškarac koj je veran u svakom pogledu. Mislim da je to izvodljivo. Nebitno mi je da li je muškarac stariji mlađi, deblji mršaviji, ćelav, ćosav, čupav”, otkrila je o svom izboru partnera.
Nina, koja nakon razvoda od Bernarda Krasnića izbegava da priča o privatnom životu, kaže kako danas ima samo jedno pravilo.
“Nekako završim baš s tim za koga sam rekla s njim nikada, tako da više ne govorim tu rečenicu i mislim da me život može iznenaditi”, ispričala je ona.
SvetSvet
The post NINA SMOTALA MILIONERA! Evo sa kojim KONTROVERZNIM BIZNISMENOM je u vezi hrvatska pop zvezda! appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Maldivi

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.