Gorki List vam pruža nove poglede na svet

Izvor: Svet, 27.Nov.2019, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gorki List vam pruža nove poglede na svet

“Naša destinacija nikada nije mesto, već novi način posmatranja stvari. ’’– Henri Miler
Najbolje životne priče nalaze se između stranica pasoša i zbog toga vas Gorki List vodi uvek na lepša i željena mesta.
Da li biste u novoj godini poželeli više da posetite prelepe plaže Mauricijusa, Maldiva, Zanzibara i Kariba ili vas ipak više privlači duh evropskih prestonica Moskve, Barselone i >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Pariza? Uz ovaj gorki biter sve je moguće, dovoljno je samo da jako poželite, zavrtite globus i uključite se u veliku nagradnu igru Gorkog Lista.
Već više od šest decenija Gorki list brine o svojim potrošačima, pomera granice razmišljanja i pruža nove poglede na svet onima koji Gorki list vole ili će ga tek zavoleti.
Jedinstven ukus Gorkog Lista kreiran je 1961. godine i od tada pa do danas je ostao nepromenjen. Vrhunskim kvalitetom čuva odanost i poverenje potrošača, koji znaju da GORKI LIST ima i blagotvorna dejstva, jer je u njemu skladno ukomponovano 27 vrsta lekovitog bilja na čelu sa pelinom koji mu daje karakterističnu aromu i blagu gorčinu.
Ljubitelji Gorkog Lista prepoznali su da je on više od pića i zahvaljujući tome on je danas lider proizvod u kategoriji gorkih likera na domaćem tržištu i sigurnim korakom osvaja svet. Njegova tajna leži u potpunom skladu suprotnosti, u harmoniji gorkog i slatkog. Ukus Gorkog lista uči nas da prihvatamo različitosti i time širimo vidike, zbog čega je baš ova gorki biter pravi izbor za sve posebne trenutke koje posvećujete sebi, ali i drugim ljudima.
Kroz veliku nagradnu igru, koja traje od 21.11.2019 do 19.12.2019. Gorki List na najlepši mogući naćin želi da se zahvali svojim potrošačima na poverenju i da ih ohrabri u širenju vidika i otvaranju novih pogleda na svet!
promopromo
The post Gorki List vam pruža nove poglede na svet appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.