Zauvek odjavila Cara: OVAJ POTEZ Marinkovićeve Aleks nije mogla ni da sanja - sledi KONAČNI OBRAČUN?

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jan.2024, 14:47

Zauvek odjavila Cara: OVAJ POTEZ Marinkovićeve Aleks nije mogla ni da sanja - sledi KONAČNI OBRAČUN?

Maja ne želi da provlači više ime Filipa Cara kroz rijaliti, osim ako u isti ne uđe, pa bude bio ravnopravni učesnik.

Emisija "Pitanja gledalaca" koja se odvila sinoć u Beloj kući, raskrinkala je mnoge ljubavne odnose, a na red je došla i Maja Marinković. Kako je javno priznala ljubav koju i dalje oseća prema Filipu Caru, koji očekuje dete sa Aleksandrom Nikolić, gledaoce je zanimalo zašto Maja i dalje misli da je Filip voli.

Međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Maja je odlučila da okrene novi list i izbaci Cara iz srca i misli, pa je svima saopštila svoju najnoviju odluku, koja je izazvala muk u Beloj kući.

- O kakvoj ljubavi ti pričaš, kad Car nikada nije želeo ni da te prihvati za devojku, nikada nije ozvaničio vezu sa tobom - glasilo je pitanje za Maju Marinković.

- Da li je Car učesnik Elite? Kada bude bio, onda mogu da komentarišem. Ja sam pričala o svojoj ljubavi, ispala bih folirant, da sam rekla da nisam zaljubljena, to je neko sa kim sam ja bila godinama u nekom odnosu. Šta se desilo u Zadruzi 5, kad sam ušla, a on posle manje od 24 sata ostavio Dalilu i ušao u vezu sa mnom? Rekla sam da ga više neću spominjati. Niti sam u ljubavnim odnosima, niti ću ove sezone sa nekim biti u rijalitiju, jer mi se nijedan muškarac ovde ne dopada - odgovorila je ona.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Republika
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.