TOTALNI HIT! Maja Nikolić je uradila nešto zbog čega joj se svi smeju! Evo šta!

Izvor: Svet, 27.Avg.2017, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TOTALNI HIT! Maja Nikolić je uradila nešto zbog čega joj se svi smeju! Evo šta!

Maja Nikolić poznata je po suludim gafovima u javnosti, a sada je uradila nešto zbog čega je predmet podsmeha na društvenim mrežama.
Ona je sebe proglasila pobednicom Evrovizije 2018!


❤️❤️❤️???????????? #photooftheday #art #love #music #amazing #thevoice #best #pop #jazz #soul #rnb #singer #fab #celebrity #awesome #design @bbartstudio #followme
A post shared by >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Maja Nikolic (@majanikolic_singer) on Aug 26, 2017 at 2:31pm PDT


Iako se još ni ne zna ko će predstavljati našu zemlju na ovom prestižnom takmičenju, Maja je ubeđena da je ona pravi izbor koji će Eurosong posle deset godina vratiti u Beograd.
Zbog velike želje da ide na ovaj festival, Maja se u medijima zakačila i sa Jelenom Karleušom koju mnogi vide kao idealnog predstavnika.
SvetSvet

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.