Saša Vidić ponovo u akciji: Maja Nikolić ima grudi kao palačinke, Elena Karić dobro izgleda jer ima para

Izvor: Blic, 12.Feb.2014, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saša Vidić ponovo u akciji: Maja Nikolić ima grudi kao palačinke, Elena Karić dobro izgleda jer ima para

Kreator Saša Vidić dao je sud o izglednu nekih od zvezda domaćeg džet seta. Na meti nejgovih kritika ove nedelje su se našle Maja Nikolić, Nikolina Pišek, Ceca, Seka i Elena Karaman Karić.

U emisji "Ekskluziv" kreator se ove srede našao u ulozi modnog sudije, pa nije štedeo poznate dame. Tokom svoje karijere sarađivao je sa svima redom. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Kako i sam kaže "od Kurte do Murte".

Dubok dekolte kod pevačice Maje Nikolić gotovo je neizbežan deo njenog izgleda. Vidić je oštro kritikovao ovaj odabir garderobe:

-Možda je naš pravosudni sistem jedan od vrlo ispravnijih u svetu s obzirom na izgled i bacanje kroz šank dotične - prvo je što je prokomentarisao kreator gledavši snimak pevačice kako se u dekoltiranoj haljini penje preko šanka.

A zatim je nastavio:

-Ja ne znam šta je to da tačno odredim...da li su one američke palačinke ili su dunje ranke? Nešto jeste, visi svakako - rekao je Vidić pokazujući na pevačicine grudi.

Nešto blaži je bio kada je u pitanju hrvatska lepotica Nikolina Pišek, koja izgleda nije uparila boje prema kreatorovom ukusu. Plus je dobila zbog svog supruga Vidoja, ali Saša nije bio konkretan da li je to zbog njegovog novca ili njegovog izgleda:

- Da ti nije Vidoja, ne bi bilo dobro...

Za Elenu Karaman Karić imao je kratak komentar:

-Ne možeš da pogrešiš kad imaš skupe stvari ili kad imaš toliko para - ocenio je Vidić.

Za Lepu Brenu imao je podeljeno mišljenje, ali joj je savetovao da promeni frizere, dok za njenu koleginicu Svetlanu Cecu Ražnatović nije imao nikakvih zamerki. Izgleda je bio blagonaklon prema pevačicama, pa je i Seki Aleksić dao skoro maksimalan broj poena zbog toga što je doterala liniju.

Pogledajte OVDE kako je kreator komentarisao i ostale naše zvezde:

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Nikolina Pišek

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Saša Vidić ponovo u akciji: Maja Nikolić ima grudi kao palačinke, Elena Karić dobro izgleda jer ima para

Izvor: Dzungla.org, 12.Feb.2014

Kreator Saša Vidić dao je sud o izglednu nekih od zvezda domaćeg džet seta. Na meti nejgovih kritika ove nedelje su se našle Maja Nikolić, Nikolina Pišek, Ceca, Seka i Elena Karaman Karić. . OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.