SIGURNO ĆU UĆI...! Maja Nikolić progovorila o učešću u Zadruzi 7 i NEPRISTOJNOJ PONUDI od produkcije

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2023, 16:54

"SIGURNO ĆU UĆI...!" Maja Nikolić progovorila o učešću u Zadruzi 7 i "NEPRISTOJNOJ PONUDI" od produkcije

"Svaki prvi rijaliti sam ja otvorila i ovo će biti prva "Zadruga Elita"."

Pevačica Maja Nikolić učestovala je dosad u nekoliko različitih rijalitija, a sad je progovorila o učešću u narednoj sezoni "Zadruge".

Kako je navela, sve zavisi od ponude koju dobije od produkcije televizije Pink.

- Ako dobijem nepristojnu ponudu, toliko primamljivu da ne mogu da je odbijem, sigurno ću ući. Meni je to izazov u smislu da zaista očekujem mnogo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poznatih ličnosti kao na "Farmi" ili na "Dvoru". Svaki prvi rijaliti sam ja otvorila i ovo će biti prva "Zadruga Elita". Svaka prethodna je bila sa nepoznatim ličnostima, ako ne računaš Zoricu Marković - rekla je Maja Nikolić, pa dodala:

- Nepristojna ponuda je honorar barem tri puta veći od onog 2015. za "Farmu 6". Ne smem da pričam o tome koliki mi je bio honorar, zabranjeno je ugovorom, ali mogu da kažem da sam dobila više nego što je glavna nagrada. Ja sam svaki put ulazila zbog novca. Ja sam samohrana majka dva sina, koja sam odgajila bez alimentacije. Svaki put sam ušla da bih njima obezbedila bolji život i kupila stan. - zaključila je pevačica, piše "Alo".

SVAKE SREDE U 20h EKSKLUZIVNA EMISIJA "IZMEĐU DVE VATRE", DETALJNIJE POGLEDAJTE KLIKOM OVDE.
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.