PRIČALA PO SOBI KAKO ĆE JANJUŠ DA JOJ URADI OVO? Aleks namerno PROVOCIRALA? Ovo je prethodilo SUKOBU?

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Apr.2021, 23:59

PRIČALA PO SOBI KAKO ĆE JANJUŠ DA JOJ URADI OVO? Aleks namerno PROVOCIRALA? Ovo je prethodilo SUKOBU?

"Aleksandra uvek ima opravdan razlog, ali je danas kriva!"

Trenutna tema za crnim stolom je današnja raspodela budžeta ovonedeljnog vođe Ermine Pašović. Aleksandra Nikolić i Filip Car su se posvađali tokom sastanka, pa je tu nastala prava drama.

Car je otrkio da se Aleks navodno hvalila da će joj Janjuš kupiti namirnice, te je usledio sukob sa Majom.

- Ovde nije tvoje mesto, marš tamo smrade jedan! - vikala je Aleksandra.

- Ne znam zašto >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sedi pored mene, vodite ovu Alisu u zelji čuda Luj Vitone na tone! - vikao je Car.

- Nabila mu je flašu u usta - dodala je Paula.

- Zadrugarima odgovara da se tako plasira ta priča! Ja sam Filipu dala moj spisak kako je on trebao da mi kupi sve, Milica je zaboravila moj spisak ali ja sam dala Filipu jer smo dobri, a razumem ostale koji mi kažu da ne trebam to da radim! Ja sam njemu dala taj spisak a on ga je dao Janjušu - rekla je Aleksandra.

- Aleksandru su pitali ko joj ide u radnju, a ona kaže kako ide Janjuš i pogledala u Maju, a mi je nismo videle i rekle kako će večeras biti rke - koke, ali je Maja rekla da neće - prokomentarisala je Tara.

- Aleksandra uvek ima opravdan razlog, ali je danas kriva! Ona me je pitala da li ću joj ja ići u prodavnicu i ja sam joj rekao da videm, i dala mi je da joj kupim šta joj treba, ali sam uzeo i Maje i Janjuša, ali sam njemu vratio njegovu kesu kako Aleks ne bi ostala bez hrane i rekao sam mu da ima unutra tri spiska a one je sve videla, pa se folirala u sobi kako Janjuš ide da joj kupi i onda sam joj rekao da ne pravi to - rekao je Car.

- Milane, ja sam rekla kako smo se pomirili Janjuš i ja ona je bila u hotelu i nisam je viđala, a ona je jedan foliran i lažov!

Ona je sve to namerno napravila! Maja je sve videla i rekla mi kako ne može da veruje da je on uzeo njen spisak, ali sam ja to uradio kako Aleks ne bi ostala bez hrane i ja sam to namerno uradio i uzeo sam hranu koju je on kupio - dodao je Car.

Kako je sve izgledalo, pogledajte ispod teksta:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.