JAČA SAM PSIHIČKI NEGO IKADA...! Miljana Kulić se prisetila MAJKE pa poručila: Nisam NIKOG UDARILA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Apr.2021, 18:52

"JAČA SAM PSIHIČKI NEGO IKADA...!" Miljana Kulić se prisetila MAJKE pa poručila: "Nisam NIKOG UDARILA!"

"Kaže da voli moju mamu, mogla je zbog moje mame da mi da...!"

Miljana Kulić ustala je za crnim stolom kako bi prokomentarisala podelu budžeta ovonedeljnog vođe Ermine Pašović.

Ona se prisetila svoje majke koja je bila dobra u "Zadruzi" sa Erminom pa se požalila na mali budžet.

- Čudno mi je što Anđelo Ranković divan i kulturan momak, nije postavio Matoru za vođu nego Erminu. Okarakterisala me je kao bolesnu devojku, ja sam jača psihički nego >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ikada, možete da pričate šta hoćete, ali sve što govorite o meni, to pričate o sebi.

- Ermina je udarila na Necu, na kom svako može da se iživljava, ljudi znaju već dve godine da je najveće zlo, da se upravlja pitanjima gledalaca i ostalo. Meni je lakše da mislite da sam glumila, nego da sam imala taj nervni slom koji sam doživela - pričala je Miljana.

- U ovoj sezoni nikoga nisam udarila, niti ću, tako da, to je to što se toga tiče. Milice i Boro, ne znam odakle potreba da izmišljaš. Ona je Bori pored svega dala srednji budžet, a meni daje najmanji budžet, a kaže da voli moju mamu, mogla je zbog moje mame da mi da srednji budžet - dodala je Kulićeva.

Kako je sve izgledalo, pogledajte ispod teksta:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PRIČALA PO SOBI KAKO ĆE JANJUŠ DA JOJ URADI OVO? Aleks namerno PROVOCIRALA? Ovo je prethodilo SUKOBU?

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Apr.2021

"Aleksandra uvek ima opravdan razlog, ali je danas kriva!"..Trenutna tema za crnim stolom je današnja raspodela budžeta ovonedeljnog vođe Ermine Pašović. Aleksandra Nikolić i Filip Car su se posvađali tokom sastanka, pa je tu nastala prava drama...Car je otrkio da se Aleks navodno hvalila da će...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.