POSLE TRAGEDIJE I STRADANJA TREBA... Maja Nikolić poslala snažnu poruku Da smo decu hranili Bogom ne bi došlo do ovoga

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2023, 16:33

"POSLE TRAGEDIJE I STRADANJA TREBA..." Maja Nikolić poslala snažnu poruku "Da smo decu hranili Bogom ne bi došlo do ovoga"

Treba da se obrati pažnja!

Poznata pevačica Maja Nikolić gostovala je u emisiji na RED televiziji, pa je tom prilikom preporučila gledaocima knjigu koju je ponela u studio.

- Ovo je knjiga "Tajna trojice mudraca." Tu knjigu preporučujem svima i onima koji su u pravoslavnom duhu i onima koji nisu "ocrkovljeni", odnosno onima što ne stižu da idu redovno u crkvu, niti da poste. Fantastična je knjiga, lagana je kao pesma i čita se za jedan dan. Autor je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << moj veliki prijatelj i akademik i budući monah, gospodin Dragan Damjanović. Knjiga govori u Isusovom rođenju, ali na najlepši mogući način - rekla je pevačica i dodala:

- Preporučujem svima da posle ovih tragedija i stradanja malo obrate pažnju na ovakvu literaturu, jer da smo decu hranili Bogom ne bi došlo do stradanja. Da smo im pružili ljubav koju daje jednino vera Isusa Hrista ne bismo imali masakr dva deteta koja su upotrebljena od strane sekti.
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić,   Dragan Nikolić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.