Oglasila se trudna Aleks Nikolić: Ono što je poručila Staniji i Maji NAKON PRIČA O RASKIDU zatrešće Šimanovce

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2024, 19:57

Oglasila se trudna Aleks Nikolić: Ono što je poručila Staniji i Maji NAKON PRIČA O RASKIDU zatrešće Šimanovce

Dozlogrdilo joj je da sluša priče o sebi.

Stanija Dobrojević, poznata rijaliti zvezda, ušla je u Belu kuću 1. decembra sa ciljem da podeli poklone učesnicima "Elite". Međutim, osim ove geste, Stanija je iskoristila priliku da porazgovara sa Majom Marinković i pruži joj savet u vezi sa njenim ponašanjem. Ovaj susret izazvao je burne reakcije učesnika, a posebno kontroverzu izaziva Stanijino otkriće da se Filip Car i Aleksandra Nikolić više nisu zajedno.

Nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što je Stanija razgovarala sa Majom i otkrila joj informaciju o raskidu Filipa i Aleksandre, učesnici "Elite" su osudili ovaj potez tvrdeći da je Stanija pokušala da iskoristi Maju i da će ova situacija dodatno zakomplikovati odnose unutar rijalitija.

Nakon ovog događaja, Aleksandra Nikolić se oglasila i iznela svoje mišljenje o celoj situaciji. Njen komentar sigurno će izazvati dodatnu pažnju javnosti i učesnika rijalitija.

- Ne zanimaju me ni jedna ni druga - bila je kratka za medije pobednica "Zadruge 6" Aleksandra Nikolić.

Inače, danas je veliku pažnju privukao komentar Filipa Cara na društvenoj mreži TikTok, u kojem je javno prozvao Maju i njenog oca Takija Marinkovića.

- I ovaj i njegova ćerka ne skidaju mi se sa leđa, dok sam u "Zadruzi", ni napolju, na Mars da odem oni bi me spominjali - napisao je Car na videu koji je postavio Osman Karić i uz to dodao emotikone koji plaču od smeha.

Srbija Danas/ Pink.rs
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.