Baba joj završila u bolnici, brat od sramote ne ide u školu, a Anđela PONOVO U KREVETU sa Bojanom

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2024, 12:19

Baba joj završila u bolnici, brat od sramote ne ide u školu, a Anđela PONOVO U KREVETU sa Bojanom

Roditelji su čak hteli i da je se odreknu, a potom im je prilikom praznične posete dala obećanje, koje je ubrzo pogazila pred kamerama.

Kada su pre nekoliko dana porodice zadrugara ušle u rijaliti kako bi se videli sa najmilijima i doneli im poklone, najjači utisak ostavio je susret Anđele Šparavalo sa njenim roditeljima.

Oni nisu krili koliko su besni na svoju ćerku zbog veze u koju je ušla sa Bojanom Pavlović, koju nisu hteli ni da pogledaju kada su ušli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Belu kuću. Majka i otac su Anđeli otkrili da ih je sve uništila, da joj je baba završila u bolnici, a da mlađi brat od sramote više ne ide ni u školu.

Nekoliko puta su joj ponovili da mora da izabere između Bojane i njih, a nakon što je na garnituri prolila more suza, Anđela je obećala roditeljima da će se udaljiti od Bojane.

Ipak, Šparavalo je na svega nekoliko dana zapravo izabrala svoju porodicu, da bi se noćas ponovo vratila Bojani ne mareći za reči i tugu svojih roditelja!

- To je bilo posle klipa onog na kom je videla majku. Verujem u ovo što mi je rekla, verujem da joj je uterala strah u kosti. Baš ovo što je bilo sada, verujem da ona ovo misli i oseća, ja to znam. Ja sam joj rekla da šta god da izabere da ću ja da se složim i da - rekla je Bojana i dodala:

- Ona je meni to negde i rekla u tom razgovoru. Ne lažem što se tiče tih stvari, iskrena sam, da mi se vremenom svidela, jeste, da je postojala hemija, jeste. Ja njoj nikada nisam obećavala kule i gradove, nisam neko ko obećava unapred...Sve ono što sam od početka druženja mene, nje i Slađe rekla, sve je istina. Mi kada smo bili u izolaciji, ona je sanjala nešto, plakala je u snu i dozivala je majku. Tu ništa nije bilo. Ona je meni sve lepo pričala o porodici, nije mi pričala kao sada. Imam pravo da verujem da je to istina, ali s druge strane je pričala sve najlepše, da je mažena, pažena, da je razmažena...Pitala me je šta sam rekla o njenoj porodici, rekla sam da sam rekla ono što je tako. Ona je meni rekla, kada sam je pitala što je lagala Slađu u garderoberu, ona je meni rekla: "Tebi u inat". Ja znam da ona živi sa roditeljima, ali na spratu - rekla je Bojana.

Kako je izgledao Anđelin susret sa roditeljima, pogledajte na snimku ispod:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PORODICA ZANEMELA - Majka Anđele Šparavalo očajna zbog svoje ćerke: "Ne prepoznajem svoje dete"

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2024

Porodica Anđele Šparavalo zabrinuta je za svoju ćerku još od novogodišnje posete u Beloj kući...Majka Anđele Šparavalo očajna je nakon što je njena ćerka pogazila reč i ponovo završila u krevetu sa Bojanom Pavlović...Oglasila se sada i Anđelina majka, Aleksandra, koja nije krila svoje...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

PLJUJE PA LIŽE - Anđela i Bojana ponovo ZAJEDNO kao nekada, nastao raskol između ukućana nakon POMIRENJA

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jan.2024, 08:09

Od ulaska Anđeline porodice za Novu godinu u Belu kuću situacija između njih dve se drastično promenila, a Pavlovićeva je bila rešena u tome da do kraja tera inat Anđeli i ne obraća joj se...Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović pokazivale su netrepeljivost jedna prema drugoj proteklih dana i...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.