EKSKLUZIVNO otkrivamo na kojoj televiziji će raditi Maja Nikolić i Nataša Miljković!

Izvor: Story, 15.Avg.2019, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSKLUZIVNO otkrivamo na kojoj televiziji će raditi Maja Nikolić i Nataša Miljković!

Voditeljke Nataša Miljković i Maja Nikolić nedavno su demantovale informaciju koja se pojavila u jednom dnevnom listu, a to je da prelaze na televiziju koju navodno pokreće Željko Joksimović. Kako ekskluzivno saznajemo, Maja Nikolić počinje da vodi emisiju na TV Nova S sa kumom Natašom Miljković i to od septembra svakog radnog dana u popodnevnim časovima u ... The post EKSKLUZIVNO otkrivamo na kojoj televiziji će raditi Maja Nikolić i Nataša Miljković! appeared first on Story.
Pogledaj vesti o: Željko Joksimović

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SAZNAJEMO Maja Nikolić i Nataša Miljković od septembra na novoj televiziji, evo gde idu nakon "Prve" i šta će voditi

Izvor: Blic, 15.Avg.2019

Nakon što su naše najpopularnije voditeljke Maja Nikolić i Nataša Miljković otišle sa "Prve" i potom objasnile da su to uradile iz privatnih razloga, saznajemo gde će kume, najbolje prijateljice i dugogodišnje saradnice preći.

Nastavak na Blic...

Evo gde počinju da rade Maja Nikolić i Nataša Miljković!

Izvor: Scandal.rs, 15.Avg.2019

Posle napuštanja TV “Prva” Maja Nikolić i Nataša Miljković dobile novi angažman. Nekadašnje voditeljke emisije “150 minuta” Maja Nikolić i “Jutra” Nataša Miljković od septembra biće deo televizije “Nova S”. Kume će voditi zajedničku emisiju koja će iću u popodnevnim časovima....

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.