Nikolić: Vodićemo politiku Miloša Obrenovića (VIDEO)

Izvor: S media, 23.Apr.2012, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Vodićemo politiku Miloša Obrenovića (VIDEO)

Predsednički kandidat koalicije "Pokrenimo Srbiju" Tomislav Nikolić pozvao je danas građane da na izborima 6. maja ne rasipaju glasove na male stranke, jer, kako je rekao, samo koalicije oko DS-a i SNS-a mogu da pobede na izborima.

URS: Nikada u koaliciju sa naprednjacima

Dinkić: Sopstvenim >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << snagama rešiti probleme (VIDEO)

Palma: Uvešćemo Srbiju u Ligu šampiona (VIDEO)

"Glasanje za male stranke je, u stvari, samo prilika Demokratskoj stranci da dođe do 126 poslanika uz pomoć kojih je i vladala u prethodnom mandatu. Vlast Demokratske stranke je tokom 12 godina pokazala koliko može da upropasti jednu divnu zemlju i njihova pobeda ne može da donese promenu na bolje", rekao je Nikolić u obraćanju građanima u spomen kompleksu "Drugi srpski ustanak" u Takovu kod Gornjeg Milanovca.

Nikolić je rekao da su građani Srbije u prethodne četiri godine živeli kako je vlast htela i obećao da će, ako pobedi na izborima za predsednika Srbije, narod živeti kako gradjani budu želeli.

"Pred našim očima razvio se organizovani kriminal i mnogo korupcije, a niko ništa nije preduzimao da se to suzbije", rekao je Nikolić.

"Nećemo pred velikima se povijati, a nećemo ih ni ljutiti, vodićemo politiku Miloša Obrenovića koji je odavde krenuo i oslobodio Srbiju", dodao je Nikolić.

U okviru obilaska Moravičkog okruga, Nikolić će danas posetiti Požegu, Ivanjicu, Guču i Čačak.

(Agencije, foto: Beta)
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić,   Srpska Napredna Stranka,   Liga Šampiona

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.