Nikolić 21. maja kod Putina

Izvor: B92, 24.Apr.2013, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić 21. maja kod Putina

Beograd -- Predsednik Srbije Tomislav Nikolić prihvatio je danas poziv ruskog predsednika Vladimira Putina da 21. maja poseti Rusiju.

Tada se očekuje i potpisivanje sporazuma o strateškom partnerstvu Republike Srbije i Ruske Federacije.

Nikolić se danas sastao sa ambasadorom Rusije Aleksandrom Čepurinom, koji mu je preneo zvaničan poziv predsednika Putina da poseti Rusku Federaciju. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Takođe, Nikolić i Čepurin razgovarali su o sporazumu koji je u Briselu postignut sa predstavnicima privremenih institucija u Prištini, saopštila je Pres služba predsednika Srbije.

Ruski ambasador je tom prilikom još jednom istakao podršku Ruske Federacije u nastojanjima naše zemlje da zaštiti svoje građane i vitalne državne interese na Kosovu i Metohiji.
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić,   Tomislav Nikolić,   Ambasador Rusije

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolić na poziv Putina u Rusiji 21. maja

Izvor: Večernje novosti, 24.Apr.2013

BEOGRAD - Predsednik Srbije Tomislav Nikolić prihvatio je danas poziv ruskog predsednika Vladimira Putina da 21. maja poseti Rusiju. Tada se očekuje i potpisivanje sporazuma o strateškom partnerstvu Republike Srbije i Ruske Federacije. Nikolić se danas sastao sa ambasadorom Rusije Aleksandrom Čepurinom,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.