Izvor: Scandal.rs, 26.Feb.2017, 00:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne plaši se da udari na kolege: Maja Nikolić javno isprozivala Natašu Bekvalac (video)

Maja Nikolić ne plaši se da napadne kolege, pa je taji oplela i po Nataši Bekvalac.

Naime, takmičarka u Pinkovim zvezdama Katarina Bojović se predstavila pesmom “Najgora” od Nataše Bekvalac, a Maja je bila veoma oštra.

“Otpevala si je kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Nataša Bekvalac. Izabrala si pesmu koja je bleda i nežna i koja nema neki veliki raspon. Pesma nije za treći krug i ne može da ostavi poseban utisak na žiri. Ti jako lepo izgledaš, ali… Čak si i bolje otpevala pesmu za razliku od Nataše Bekvalac. Izabrala si pesmu za obdanište. Ubedite nas, ovo je treći krug”, rekla je Maja, a voditelj Milan Kalinić je ostao zbunjen.

“Nije mi najjasnije ono što si rekla za Natašu Bekvalac”, rekao je on.

“Znači da si otpevala bledo, neubedljivo. Tačnije, rekla sam da je otpevala bolje od Nataše jer je pesma takva nežna, bleda, neubedljiva”, rekla je ona.


Pogledaj vesti o: Pinkove zvezde

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.