Maja izvređala Aleksandru: Šabane, ne spominji vampire!

Izvor: Svet, 21.Jan.2017, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maja izvređala Aleksandru: Šabane, ne spominji vampire!

Iako Aleksandra Radović više nije u žiriju Pinkovih zvezda, u večerašnjoj emisiji pale su uvrede na njen račun i to od strane Maje Nikolić.
Naime, Jovana Vukčević predstavila se pesmom Aleksandre Radović ”Još danas”, a Maji se nije svidelo što je takmičarka izvodila pesmu baš ove pevačice.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet <<
“Šaban je pomenuo vampire i odmah ide pesma Aleksandre Radović. Nemoj Šabane, molim te. Htela sam da kažem da je takmičarka dobro otpevala ovu pesmu. Ja sam pevala sa tobom jer ja nemam animozitet prema dobrim pevačima. Volela bih da ova emisija bude bez baraža i molim za dobru energiju”, rekla je Maja i skrenula pažnju Šabanu da ne priziva šestu i sedmu stolicu u žiriju.
Maja je dala do znanja da ne želi da se Aleksandra Radović vrati u žiri.

Pogledaj vesti o: Maja Nikolić

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Maja izvređala Aleksandru: Šabane, ne spominji vampire!

Izvor: Scandal.rs, 21.Jan.2017

Iako Aleksandra Radović više nije u žiriju Pinkovih zvezda, u večerašnjoj emisiji pale su uvrede na njen račun i to od strane Maje Nikolić...Naime, Jovana Vukčević predstavila se pesmom Aleksandre Radović ”Još danas”, a Maji se nije svidelo što je takmičarka izvodila pesmu baš ove...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.