Maja: Topiću, koliki je tvoj, 12?

Izvor: Blic, 30.Mar.2013, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maja: Topiću, koliki je tvoj, 12?

Maja Nikolić je sinoć ušla u glavni deo kuće Velikog brata i već je stigla da se posvađa sa polovinom ukućana. Dok su se spremali za spavanje, ona se pokačila sa Dragutinom Topićem. Razgolićena butina Maje Nikolić privukla je Topićevu pažnju

Dok se spremala za spavanje, Maja je podigla haljinu kako bi skinula ozvučenje. Na >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prizor njene gole butine Dragutin Topić je rekao: "Brate moj lepi", što je pevačica protumačila kao provokaciju.

- Samo nemoj na moj račun, zato što te poštujem i zato što si sportista. Otkad sam ušla rekla sam ti par stvari i srce me je bolelo što si emotivan i što si plakao - uzvratila je Maja.

Topić je uvredio pevačicu negativnim komentarima na račun njenog koeficijenta inteligencije, pa mu noćas ni ona nije ostala dužna.

- A koliki je tvoj, majke ti, 12? - rekla je Maja.

Topić je rekao da je "novu" stanarku ranije poštovao, ali sada više ne. On je shvatio da Maja raspolaže informacijama o svim ukućanima.

- Gledala sam vas dok sam bila napolju, sigurno nisam gledala u plafon - potvrdila je ona.

Sportista je upozorio Maju da u tri ujutru ne bi trebalo da se svađaju i govore ružne reči.

VIDEO > Svađa Maje Nikolić i Topića:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Maja: Topiću, koliki je tvoj, 12?

Izvor: medio.rs, 30.Mar.2013

Maja Nikolić je sinoć ušla u glavni deo kuće Velikog brata i već je stigla da se posvađa sa polovinom ukućana. Dok su se spremali za spavanje, ona se pokačila sa Dragutinom Topićem.

Nastavak na medio.rs...

Dragutin Topić želi da napusti kuću “Velikog Brata” zbog Maje Nikolić! (VIDEO)

Izvor: Scandal.rs, 30.Mar.2013

Nakon žučne rasprave Dragutin Topić nije mogao da pređe preko Majinih uvreda izrečenih na njegov račun, te rekao kako želi da napusti šou! Posle Dragutinove izvjave da je “Majin koeficijent inteligencije nemerljiv”, Maja je krenula sa paljbom. - Koliko je tvoj, dvanaest? Ili dva i trideset...

Nastavak na Scandal.rs...

Maja: Topiću, koliki je tvoj, 12?

Izvor: Poznati.info, 31.Mar.2013, 02:28

Maja Nikolić je sinoć ušla u glavni deo kuće Velikog brata i već je stigla da se posvađa sa polovinom ukućana. Dok su se spremali za spavanje, ona se pokačila sa Dragutinom Topićem...Dok se spremala za spavanje, Maja je podigla haljinu kako bi skinula ozvučenje. Na prizor njene gole butine...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.