Maja Nikolić smatra da je mogla da bude kao Madona!

Izvor: Svet plus, 20.Dec.2023, 12:08

Maja Nikolić smatra da je mogla da bude kao Madona!

Kako se postaje velika zvezda? Maja Nikolić je dala odgovor na to, a sama smatra da je mogla da bude kao madona, samo da je prihvatala neke stvari...

Pevačica Maja Nikolić kaže da bi danas u Americi bila velika zvezda poput Madone samo da je prihvatila da spava s menadžerima.

Ona tvrdi da je na zapadu ženi lako da se proslavi, samo ako proda dušu đavolu.

- Iz Amerike sam se vratila, iz San Dijega tačnije, jer mene to tamo ne privlači, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << nema dušu. Niko tamo nije govorio mojim jezikom. Nisam htela da prodam dušu davolu da bih bila velika zvezda. Estrada na zapadu su orgije, droga, seks, ima toga i kod nas, ali se ne krećem po takvim žurkama. Nisam htela da se prodam zarad karijere i da je gradim preko kreveta. Toliko sam se napevala i bila na turnejama da mi je, kad mi neko kaže: "Ajmo na muziku", toga preko glave - ispričala je pevačica i dalje objasnila da i privatni život krije od očiju javnosti:

- Nikad nisam dozvoljavala da me slikaju paparaci s partnerima, to držim samo za sebe. Moj privatni život nije glamur jer nisam Vitni Hjuston. Nemam bazene i horde obožavatelja koje stoje ispred kuće. Zbog sinova se nikad nisam vaćarila ni sa kim po rijalitiju, deca to sve gledaju i posle utiče na njihove živote.

Podsećanja radi, poznata pevačica pokazala se i kao jedan od boljih rijaliti-igrača dok je učestvovala u takvim TV formatima. Iako je svojevremeno provodila 24 sata pred kamerama, te često ulazila i u verbalne okršaje, nikada nije potpuno izgubila kontrolu, niti se obrukala jer je, kako i sama kaže, vodila računa da to i njena deca gledaju, prenosi Republika.

Maja neretko komentariše dešavanja i u aktuelnom rijalitiju, te je tako nedavno iznela svoje mišljenje i o nekim učesnicima "Elite".

- Meni je najdraža ljubavna priča između Maje Marinković i Marka Janjuševića, ja se njihovim klipovima na Instagramu smejem danima. To mi je bila iskrena emocija. Sigurna sam da ta Aneli sad nije zaljubljena u Janjuša, nego da to sve glumi zbog kamere, njima svima treba kadar, a koji kadar je najbolji, pa najbolji je uz Janjuša - pričala je Nikolićeva za medije.
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić,   Madonna

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.