Izvor: Telegraf.rs, 17.Dec.2014, 00:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAJA NIKOLIĆ: Nadam se da će se EU raspasti, Srbija će biti jača od Monaka (VIDEO)

Pevačica Maja Nikolić gostovala je u emisiji “Amidži šou” u kojoj je govorila između ostalog i o spoljno-političkim temama. Ona je naglasila da veruje da će se Evropska unija raspasti pre nego što Srbija uđe u nju.

- Ja se nadam da će se Evropska unija raspasti pre >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << nego što mi uđemo u nju zato što ćemo mi biti mnogo jači nego Monako, mnogo jači nego bilo koja država – rekla je Maja Nikolić, i dodala:

Foto: Marko Todorović

-  Ja u to čvrsto verujem, i verujem da ova vlast može da napravi boljitak u Srbiji, da Srbija zaista procveta na svim poljima. A to što je neminovno da moramo da uđemo u Evropsku uniju, koja je već izjedena iznutra ratom, i koja se već skoro raspala. Nadam se da onog momenta, sada kao patriota govorim, da kada budemo potpisali ugovor za ulazak, da će se cela Evropska unija raspasti – navela je pevačica.

Pogledajte izlaganje Maje Nikolić:

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.