Gazdarica je odlučila: Maja poslala Staniju i Acu u štalu!

Izvor: Scandal.rs, 22.Sep.2015, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gazdarica je odlučila: Maja poslala Staniju i Acu u štalu!

Bodibilder Lepomir Bakić je napustio imanje u Lisovićima, budući da je imao najmanje glasova od strane publike. On je poslednjih nekoliko dana isticao kako želi da izađe napolje, jer mu se nije dopadalo okruženje. Bakić je na “Farmi” bio blizak sa Majom Nikolić, koju je postavio za gazdaricu imanja. Pevačica je jedva čekala da ponovo gazduje, jer ima želju da se osveti svima. Ona je planirala >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << da u štalu pošalke Zoricu Marković, međutim njoj je jutros pozililo, zbog čega je završila u bolnici.

“Imala sam dilemu. Tražila sam ljubavni par. Milić i Suzana su mi realna ljubavni par i tražila sam nekoga je blizak a interesantan publici, da mi se sutra pridruži na pijaci. Tamaru sam htela da stavim jer je hrabra kao muškarac i skidam joj kapu zbog toga. Ja bih volela da vidim ljubavni par”, rekla je pevačica.

Voditelj komentariše kako je lud dan za farmerima, a potom je čestitao Maji na tituli. Ona je rekla kako je razočarana što je Zorica napustila imanje, jer je htela da je pošalje u štalu.

“Ako se Zorka vrati u rijaliti, ja ću da štrajkujem glađu kao Šešelj. Neću piti i jesti ništa pa ću d azavršim na infuziji. Nije pošteno da kada treba da ide u štalu, ona napusti imanje”, rekla je Maja.

Maja priča kako da Krstijana neće staviti u štalu jer je bolestan. “Eto smatrala sam da kao ljubavni par potencijalni stavim Staniju i Acu. To je to”, rekla je Maja.

Ti kada budeš bila gazda, stavi me za slugu, to nije problem”, rekla je Maja, na šta joj je starleta odgovorila da ona nije mizerna kao pevačica.

Stanija je ustala i rekla kako smatra da nije u redu da ona ponovo bude gazda.

“Opet isti gazda, opet iste sluge. Mislim da to nije u redu, ali dobro. Mića se pravio da mi je prijatelj, ali videla sam da nije tako. Možda su oboje licemerni. Bedno mi je i nisko sa njene strane. Znam da mi sledi izolacija, uopšte nije lako”, rekkla je Stanija.

U razgovor se ubacio Golubović koji je rekao kako se Lepomir ponašao kao gmaz.

“Oni su pokvareni a mi smo ljudi. Ja sam mu posle svega pružio ruku, ali to smo mi. Mi smo tako vaspitani”, rekao je Kristijan. Maja je dodala kako joj se dopada što se Kristijan uvredio i shavtio sve lično.
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Zorica Marković poručila hejterima: Dobre ljude i Bog čuva, vraćam se na farmu i biće svašta!

Izvor: Svet, 23.Sep.2015, 09:33

Dok je pevačica i ovonedeljna gazdarica Maja Nikolić nesrećna što nije mogla ove nedelje da postavi pevačicu Zoricu Marković za slugu i da je pošalje u štalu, njena koleginica u spoljnom svetu ne skida osmeh s lica.. Naime, pevačica je bila aktivna između ostalog na ličnom ulepšavanju. Ona...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.