BOJIM SE DA SU NEŠTO RADILI Milica ne krije strah zbog Cara i Aleks - Možda ga zateknem i sa Majom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Dec.2022, 16:02

"BOJIM SE DA SU NEŠTO RADILI" Milica ne krije strah zbog Cara i Aleks - Možda ga zateknem i sa Majom!

Nema poverenja.

Otkako se probudila, Milica Veselinović ne prestaje da priča o Filipu Caru, sa kojim je sinoć iznenada stupila u vezu. Ona se otvorila Miljani Kulić i priznala da gaji jake simpatije prema Caru, ali da nema poverenja.

- Ne znam da li su sinoć pričali u izolaciji kad je otišao da spava. Nemam poverenja - rekla je Milica, misleći na to što je Car u izolaciji sa Aleksandrom Nikolić.

- Mene ne bi čudilo sutra sa Majom da ga zateknem - >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dodala je Miljana.

- Ma ni mene, zato se ni ne nerviram - dodala je Milica.

- Aleksandra je bila sa njim i videla je šta radi - rekla je Kulićeva.

- Zato ja ništa ne planiram. Ja ću da budem čista prema njemu, nema inata, tuče. Celu noć sam se budila, samo sam sanjala da radi nešto. Njemu je žao. On je otišao tamo da spava, pa ćemo da vidimo kako će i šta će biti - govorila je Milica.

- Verovatno je hteo da bude sa tobom i hoće, sa Majom neće da bude iz straha. Mislim da mu se ti sviđaš iskreno, a da mu je Aleksandra bila cilj samo da je razdvoji od Dejana jer je verovatno sujetan i ljubomoran, jer je Dejan pobedio. Nemoguće da rasturiš vezu i ohladiš se tek tako - dodala je Miljana.

- Ja sam rekla samo da se sa mnom ne igra. Poverenje će da dođe, samo neka me poštuje. Meni nije potrebna veza, ali kad sam već tu neka to bude normalno. Šta će da radi, neka radi. Ako ne bude kako treba, svako na svoju stranu. Neca mi je sinoć rekao da neće da priča sa mnom, ja sam rekla da znam da mnogi neće, a Filip se na to iznervirao. Svi me gledaju kao da sam ne znam šta uradila - pričala je Milica.

- Meni je on sinoć u izolaciji pričao da je zavoleo, kaže: "Zavoleo sam ovu budalu, zavoleo sam Aleksandru" - otkrila je Miljana.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.