Ava i Maja se razgolitile pred kamerama

Izvor: Blic, 21.Apr.2013, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ava i Maja se razgolitile pred kamerama

Sunce je juče isteralo takmičare "Velikog brata" u dvorište. Dok je pokušavala malo da pocrni, Maja Nikolić je, namerno ili slučajno, otkrila grudi. Isto se dogodilo i Avi Karabatić, koja se skinula u sobi. Ava se skida dok je niko ne vidi (ako zanemarimo na hiljade gledalaca)

Ava se nije ustručavala da skine majicu kada je ostala sama u sobi, a kako nije imala brushalter, gledaoci su još jednom mogli >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da vide njene gole grudi.

Izgleda da je vetar kriv za Majinu "avanturu"

Maji Nikolić se dogodila "nezgoda" u dvorištu, koja takođe nije prošla nezapaženo. Nominovane takmičarke kao da su zaboravile da oko Velikog brata sve vidi.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prsa u prsa: Ava i Maja se razgolitile pred kamerama

Izvor: Blic, 21.Apr.2013

Sunce je juče isteralo takmičare "Velikog brata" u dvorište. Dok je pokušavala malo da pocrni, Maja Nikolić je, namerno ili slučajno, otkrila grudi. Isto se dogodilo i Avi Karabatić, koja se skinula u sobi...Ava se nije ustručavala da skine majicu kada je ostala sama u sobi, a kako nije imala...

Nastavak na Blic...

VB: Maja Nikolić i Ava gole

Izvor: Večernje novosti, 21.Apr.2013

Maja NIkolić i Ava Karabatić su se skinule gole u kući "Velikog brata".Dve ukućanke o kojima se najviše priča koriste svaku priliku da sve kamere u kući na Košutnjaku budu usmerene ka njima. Ava je najpre presvlačila u spavaćoj sobi, pa nije htela da se ustručava i skinula je majcu i pokazala...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.