ALEKSANDRA SE PLAŠI DA JE CAR NE OSTAVI ZBOG MAJE! Sveže izbačeni zadrugari progovorili o tenziji u Beloj kući

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2023, 07:26

"ALEKSANDRA SE PLAŠI DA JE CAR NE OSTAVI ZBOG MAJE!" Sveže izbačeni zadrugari progovorili o tenziji u Beloj kući

Napeto!

Bivši zadrugari gostovali su sinoć u studiju u Šimanovcima kod Dušice Jakovljević, u toku emisije "Finalna izbacivanja iz Zadruge".

Među njima bio je Bojan Simić Boki, Sandra Čaprić i Ana Spasojević i izbačena zadrugarka Divna DNK.

Oni su su govorili šta misle o tome da li Aleksandra Nikolić i Filip Car imaju poverenja jedno u drugo.

- Ja mislim da je malo bila rezervisana zbog one čestitke >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što je gospođa Slovenka poslala i da je nju to uzdrmalo u onom peirodu. Mislim da je bila malo rezervisana, a ona žena je srećna, znači plače - rekao je Boki.

- Možda je zabrinuta zato što Filip ne živi ovde. Bile su neke reči.. - dodao je.

- Nekako smatram da kao da ima strah u sebi, da ne doživi sličnu sudbinu kao ona sa njenim ocem. Videla sam koliko god Filip ima strah da ne izgubi Aleksandru, tako i on nju. Filip koliko se plašio da bude ostavljen, on je ostavio kada je najviše voleo - rekla je Sandra.

- Mislim da ima, pogotovo šta se sve izdešavalo. Nas dve kad pričamo, ona samo govori ''samo da se ne desi isto'', ja joj kažem ti tražiš tenziju, ti strepiš da te on ne ostavi. Gušim se, davim se, a to je znak da će biti sa Majom, to kaže- rekla je Ana.

- On je bio nekako lik, ali je mnogo nervozan čovek. Sa Aleksandrom je dosta pozitivan, čak beži od problema, prija mu njeno društvo- rekla je Divna.

Detaljnije u videu ispod.
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić,   Ana Nikolić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

DOK JE BIO SA MAJOM, CAR JE ČUVAO ALEKSANDRU: Isplivali detalji tajne komunikacije, sve vreme su bili u vezi?

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2023

"Ona je ovo očekivala jer oni su stvarno jedno za drugo!"..Bojan Simić je izbačen iz šeste sezone Zadruge, te je sada došao u Šimanovce u studio kod Dušice Jakovljević, kako bi prokomentarisao odnose  u Beloj kući...On se osvrnuo i na veridbu Filipa Cara i Aleksandre Nikolić, te potvrdio da...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.