DOK JE BIO SA MAJOM, CAR JE ČUVAO ALEKSANDRU: Isplivali detalji tajne komunikacije, sve vreme su bili u vezi?

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2023, 11:00

DOK JE BIO SA MAJOM, CAR JE ČUVAO ALEKSANDRU: Isplivali detalji tajne komunikacije, sve vreme su bili u vezi?

"Ona je ovo očekivala jer oni su stvarno jedno za drugo!"

Bojan Simić je izbačen iz šeste sezone Zadruge, te je sada došao u Šimanovce u studio kod Dušice Jakovljević, kako bi prokomentarisao odnose  u Beloj kući.

On se osvrnuo i na veridbu Filipa Cara i Aleksandre Nikolić, te potvrdio da je Car zaista veoma zaljubljen u nju tokom cele sezone, čak i dok je bio sa Majom, Boki tvrdi da je imao Aleks "oku".

- Ona je ovo očekivala jer >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oni su stvarno jedno za drugo. Oni su se povukli u svoj svet, u rehab i zajedno smo sedeli. On je jako pažljiv prema Aleksandri. Od onog Filipa od se deformisao. On se ponaša kao što se ponaša napolju sad u "Zadruzi" i mnogo mi je drago zbog njih.

- Jedna situacija kad su se razišli i kad je on bio sa Majom, bila je srpska Nova godina i on mi je rekao: "Bato, sedi sa Aleksandrom". On je takav, ima svoje hirove, a sad se valjda iživeo. Svi komentarišu Sandra i Ana i svi u "Zadruzi" i kad sam se čuo sa zajedničkim drugovima da je sazreo i Aleksandra mu prija jer ga nije provocirala. Imali su i oni nesuglasice, i usred emisije - pričao je Boki.
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.