Izvor: JUGpress.com, 18.Maj.2020, 21:22

Uputstvo za zahvaljivanje Cvetanoviću od izlečenih od korone kruži po društvenim mrežama

LESKOVAC

Kako bi to napisali uspešni i popularni tabloidni mediji “nećete verovati šta se dogodilo, društvene mreže su se usijale”.

Elem, od danas popodne na društvenim mrežama se deli rukom pisano uputstvo za koje se tvrdi da je za članove leskovačkog SNS kako se zahvaljivati gradonačelniku Leskovca Goranu Cvetanoviću zbog izlečenja od korone.

Isto uputstvo je i za lekare i osoblje >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << u kovid bolnici.

“Ovo je uputstvo za zahvaljivanje, koje je leskovački SNS namenio svom članstvu koje je bilo bolesno ili je radilo u kovid bolnici.

I zaista, ako obratite pažnju njihovi članovi se javno zahvaljuju na ovaj nametnuti način.

Jedan od njih nije mogao da odoli već je iskopirao i podelio uputstvo po internet mrežama”, navodi se u objavi koju je podelio i leskovački ortoped Saša Rangelov na svom profilu..

a upućeni tvrde i da prepozanju rukopis i da on, navodno, pripada ženskoj osobi na visokoj poziciji u jednoj ustanovi kulture”.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.