Ubedljiva pobeda leskovačke Dubočice na startu nove sezone

Izvor: JužneVesti.com, 03.Okt.2020, 21:59

Ubedljiva pobeda leskovačke Dubočice na startu nove sezone

Dobrim odbranama Dejana Zlatanovića i čvrstom igrom u svojoj hali, rukometaši leskovačke Dubočice startovali su pobedom u novoj sezoni pošto su u prvom kolu A grupe ARKUS lige pobedili subotički Spartak rezultatom 26:16 (11:6). Osim na početku meča, Leskovčani su sve vreme imali vođstvo.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

“Dubočica 54“ ubedljiva na startu

Izvor: JUGpress.com, 03.Okt.2020

LESKOVAC..„DUBOČICA 54“– SPARTAK (SUBOTICA) 26:16 (11:6)..Rukometaši „Dubočice 54“ na najbolji način su započeli novu sezonu u Arkus rukometnoj superligi. Oni su u prvom kolu u SRC „Dubočica“ pobedili subotički „Spartak“ sa 26:16 (11:6). Na tribinama nije bilo publike zbog epidemiološke...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.