U utorak bez struje 11 lebanskih sela i Ohridsko naselje u Leskovcu

Izvor: JužneVesti.com, 11.Apr.2022, 17:44

U utorak bez struje 11 lebanskih sela i Ohridsko naselje u Leskovcu

U utorak, 12. aprila, od 9 do 14 sati bez električne energije biće 11 sela u okolini Lebana, kažu iz Elektrodistribucije i dodaju da će bez struje od 10 do 14 sati biti i stanovnici Ohridskog naselja u Leskovcu.

Bez struje će sutra biti sela Bošnjace, Pertate, Konjino, Ćenovac, Togočevce, Cekavica, Malo i Veliko Vojlovce, Donje Vrnovce, Ždeglovo i Lugare.

Iz EPS-a navode da će, ukoliko dođe do bržeg završetka radova, struja biti pustena i ranije.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Sutra bez struje sela oko Lebana i Ohridsko naselje

Izvor: JUGpress.com, 11.Apr.2022

LESKOVAC-LEBANE..Leskovačka Elektrodistribucija obaveštava korisnike distributivnog sistema da će biti bez električne energije u utorak, 12.04.2022. godine:..·         u vremenu od 09.00 h pa do završetka radova, a najkasnije do 14.00 h: Konjino, Ždeglovo, Lugare, Donje Vranovce, Veliko...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.