Izvor: JUGpress.com, 29.Apr.2021, 11:39

U Jablaničkom okrugu 57 osoba pozitivno, 27 osoba

LESKOVAC-VLASOTINCE-LEBANE-MEDVEDJA-BOJNIK-CRNA TRAVA

U poslednja 24 sata od 299 rezultata (od toga za grad Leskovac 179) 57 rezultata je sa pozitivnim nalazom, saopštio je Zavod za javno zdravlje Leskovac.

Od toga 27 osoba je sa teritorije grada Leskovca, 11 osoba sa teritorije opstine Vlasotince, 9 osoba sa teritorije opstine Lebane, 3 osobe sa teritorije opstine Medvedja, 5 osoba sa teritorije opstine >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Bojnik i 2 osoba sa teritorije opstine Crna Trava

Struktura:

16 zaposlenih osoba, 15 nezaposlenih osoba , 16 penzionera, 6 ucenika i 4 deteta.

Trenutno se čeka iz laboratorija 49 rezultata sa Jablanickog okruga za osobe koji su uzorkovani u ZZJZ Leskovac, Opstoj bolnici Leskovac i omovima zdravlja Jablaničkog okruga u prethodnim danima.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.