Izvor: JUGpress.com, 21.Feb.2024, 19:46

SSP: Šikaniranja neistomišljenika na radnom mestu su neprihvatljiva

LESKOVAC

GrO Stranke slobode i pravde Leskovac najoštrije osuđuje naprednjački progon poslanika u prethodnom sazivu Skupštine, Nebojše Cakića. Skandalozna je činjenica da rukovodstvo Fonda za zdravstveno osiguranje ne želi da vrati Cakića na radno mesto na kojem je radio.

Ovaj incident je još jedan jasan primer bahatosti trenutne naprednjačke >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << vlasti. Zahtevamo povratak Nebojše Cakića na prethodno radno mesto, jer su ovakvi napadi na političke protivnike neprihvatljivi i potkopavaju temelje demokratskog društva. Pozivamo Cakićeve nadređene da svoj posao rade profesionalno, i ne koriste svoje funkcije za razračunavanje sa političkim neistomišljenicima, po već uspostavljenom modelu Vučićeve vladavine, navodi se u saopštenju leskovačkog odbora SSP koje potpisuje Jelena Spirić. (kraj) saopštenje/SM

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.