Ružić u Vučju: Nama je običan čovek – dragulj (VIDEO)

Izvor: juGmedia, 23.Mar.2016, 23:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ružić u Vučju: Nama je običan čovek – dragulj (VIDEO)

LESKOVAC – Potredsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Branko Ružić izjavio je večeras u Vučju da ta partija vodi državotvornu politiku i prilagođava je običnom čoveku.

„Mi pokazujemo da smo partija koja je refleksija interesovanja, želja i ambicija svakog običnog čoveka, a nama je običan čovek dragulj, dragocenost i vrednosni cilj za koji se zalažemo“, kazao je Ružić na tribini u Vučju gde je predstavljeno 10 kandidata za odbornike iz porečkog kraja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << />
SPS i lider te stranke Ivica Dačić, dodao je gost iz Beograda, su još 2003. godine odlučili da „politiku vodimo i da politika ne vodi nas“.

„Uvek smo imali državotvornu notu koju smo sebično čuvali i upodobljavali svoju politiku sa aktuelnim političkim trenutkom. Naša državotvorna orijentacija je uvek bila garant poliitčke stabilnosti  za svaki nivo vlasti“, kazao je Ružić u prepunoj bioskopskoj sali Doma kulture u Vučju.

Članovima i simpatizerima SPS-a obratio se i predsednik Gradskog odbora ove stranke u Leskovcu Aleksandar Đurović, izražavajući zadovoljstvo zbog omasovljenja partije u porečju.

„Ovakav izbor odborničkih kandidata nismo imali od 2000. godine. Uspeli smo da probudimo sve socijaliste koji su se iz nekih razloga  uspavali, ali i da pridobijemo nove, mlade snage koje su prepoznale da je SPS stub stabilnosti, kako na republičkom, tako i na lokalnom nivou“, istakao je Đurović, koji je predstavio i program razvoja Leskovca.



Tribina socijalista održana je oko 18 časova i na njoj nije bilo ni jedne kamere od brojnih leskovačkih televizija, što nije promaklo ni Branku Ružić, koji je kazao da televizije, izleda, ne vole da vide pune sale i da to možda nekome i smeta.

(Kraj) mil
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.