Izvor: JUGpress.com, 01.Okt.2020, 16:51

Podeljeni indeksi brucošima, kombinovani sistem nastave zbog korone

LESKOVAC

Na Akademiji strukovnih studija Južna Srbija podeljeni su indeksi brucošima, čime je zvanično otpočela nova školska godina. Dragana Ranđelović, predsednica Akademije, kaže da će se nastava, kao i sve ostale aktivnosti, odvijati u skladu sa smernicima Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, a u vezi sa primenom epidemioloških mera za zaštitu od zarazne bolesti kovid 19. >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com <<

„U svim Odsecima Akademije, predavanja će biti realizovana uz pomoć internet tehnologija, a za održavanje časova vežbi predviđena je kombinovana nastava u manjim grupama. Osim toga, na Akademiji strukovnih studija Južna Srbija su preduzete sve potrebne higijenske i organizacione mere kako bi se redukovao rizik od širenja ove bolesti tokom realizacije nastave i ostalih aktivnosti u visokoškolskim jedinicama. Nadamo se da ćemo studentima omogućiti odgovarajući profesionalni razvoj i da će im školovanje na Akademiji Južna Srbija biti dobra polozna osnova za napredovanje u poslovnom životu.“

Milena Marjanović, rukovodilac odseka za poslovne studije, ističe da je u tri konkursna roka na osnovnim studijama upisano 286 studenata i da je taj broj, s obzirom na situaciju, zadovoljavajući.

Iz Akademije apeluju na postojeće i buduće studente da poštuju propisana pravila ponašanja o kojima se detaljnije mogu informisati na internet stranicama i oglasnim tablama Odseka.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.