Parkiraš automobil, na njega ti serviraju otpatke od ručka

Izvor: juGmedia, 19.Sep.2016, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parkiraš automobil, na njega ti serviraju otpatke od ručka

LESKOVAC – Leskovčani koji parkiraju svoja vozila na prostoru iza novih „Lamela“ u Ulici Nikole Skobaljića, često iz soletra obližnjih zgrada na haubi automobila dočekaju ostaci od ručka, ulošci, pelene, pa čak i otpaci od tek spremljenog ajvara.

Vlasnici i radnici iz okolnih lokala ispod zgrade su zbog nemara svojih komšija nekoliko puta zvali Komunalnu policiju za koju tvrde da nikada nije reagovala po njihovim prijavama.

Kada sam ih pozvala >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << i objasnila o čemu se radi, kazali su mi da lociram sa kog sprata se baca đubre, pa će tek onda doći„, kaže nam vlasnica obližnjeg frizerskog salona.

POSTUPAKA SVOJIH KOMŠIJA STIDE SE I SAMI STANARI OVE ZGRADE (Ne) kulturni soliter iz koga „leti“ smeće

Jutros je jedan od parkiranih automobila bio „zakićen“ ljuspama od paprika pečenih za ajvar, kao i ulošcima iz soletra sa ulazom broj 16 iz starih „Lamela“ sa strane Ulice Ilije Strele.

Bacaju sve što stignu, pune kese sa đubretom, otpatke od ručka, uloške, pre par dana sam na svom automobilu zatekla ceo jedan porodični ručak. Dođe mi da postavim kamere, ne pitam, koliko košta, a onda javno objavim snimak onih koji to rade„, žali nam se Ivana Mladenović koja na tom parkingu gredovno parkira svoj auto.

Dragan Marinković
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.