Izvor: JUGpress.com, 15.Apr.2023, 20:56

PUPS u Leskovcu delio farbana jaja

LESKOVAC

Gradski odbor Partije ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije – Solidarnost i pravda Leskovac na Gradskom trgu u Leskovcu uz pult-štand delili su uskršnja jaja i novine sa uskršnjim porukama. Iz PUPS-a žele svima da ima Vaskrs protekne u znaku hrišćanske ljubavi, zdravlja, sloge, mira, radosti i sreće.

Kažu i da je potrebno iskeno međusobno razumevanje mladih sa starijima >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << i starijih sa mladima, da se vratimo međusobnom poštovanju i međugeneracijskoj solidarnosti kao najvišim vrednostima u duhovno zdravoj porodici. Vernicima koji žive na selu žele da budu složni i udruženi i da uz međusobno poštovanje složno nastave misiju jačanja porodice i sela. (kraj) IS/ LJS

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Farbanje jaja,   Uskrs

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.