Stefan Кrkobabić: Sloga kao večiti ideal, potrebnija nam je  danas više nego ikada!

Izvor: Beta, 15.Apr.2023, 16:12

Stefan Кrkobabić: Sloga kao večiti ideal, potrebnija nam je danas više nego ikada!

 Predstavnici gradskih i opštinskih odbora Partije ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije (PUPS) – solidarnost i pravda organizovali su danas, uoči Vaksrsa, susrete sa gradjanima širom Srbije.Prema saopštenju te stranke, potpredsednik Stefan Krkobabić izjavio je da je sloga, kao večiti ideal, danas potrebnija Srbiji više nego ikada."Samo jedinstveni i okupljeni oko najbitnijih državnih i nacionalnih ciljeva možemo da opstanemo i trajemo", kazao je on.Prema njegovim rečlima, zatoje potrebno međusobno poštovanje, razumevanje i uvažavanje različitosti."To je prvi korak da po Vaskrsu budemo jači, a da okruženje i svet to prepoznaju i da se prema tome ravnaju", rekao je Krkobabić.Svih 130 gradskih i opštinskih odbora PUPS – solidarnost i pravda su, kako je saopšteno, upriličili susrete sa građanima širom Srbije.Ta stranka je navela da su "spontani susreti bili prilika da se iskaže bliskost i solidarnost sa bližnjima povodom najvećeg hrišćanskog praznika", te da su "blaga reč i puno međusobno razumevanje pratili akciju darivanja vaskršnjih jaja".

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stefan Krkobabić: Sloga kao večiti ideal, potrebnija nam je danas više nego ikada!

Izvor: B92, 15.Apr.2023

PUPS sa građanima Srbije u susret Vaskrsu...Tim povodom Stefan Krkobabić, potpredsednik Partije ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletara Srbije –Solidarnost i pravda izjavio je:.."Sloga kao večiti ideal, potrebnija nam je danas više nego ikada. Samo jedinstveni i okupljeni oko najbitnijih...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.