Na početku nove sezone rukometaši Dubočice protiv Obilića u Leskovcu

Izvor: JužneVesti.com, 17.Sep.2022, 14:20

Na početku nove sezone rukometaši Dubočice protiv Obilića u Leskovcu

Posle više od mesec dana priprema rukometaši leskovačke Dubočice počinju takmičenje u novoj sezoni ARKUS lige. Prvi protivnik je danas od 19 sati uvek neugodan Obilić iz Beograda, a trener Leskovčana Saša Pejčić veruje da, uz veliku borbu, njegovi igrači mogu do pobede na startu šampionata.

Već treću sezonu, nakon 19 godina u nižoj ligi, rukometaši Dubočice siguran su učesnik elite. Leskovac nikada nije bio lako osvojiva tvrđava, ekipa >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Dubočice je, u odnosu na prošlu sezonu, zadržala većinu igrača i uz četiri pojačanja trener Saša Pejčić veruje da njegova ekipa ima šta da pokaže u ARKUS ligi.

Prvi meč je večeras od 19 sati u Leskovcu protiv Obilića koji nije nepoznat protivnik.

Obilić je dugogodišnji član najvišeg ranga, vrlo nezgodna ekipa, sastavljena od igrača koji vrlo dobro poznaju rukomet. Svaki početak je težak, još ne mogu da se analiziraju protivnici, ali nadam se, ako pružimo maksimum, možemo do povoljnog rezultata - kaže Pejčić.

Tokom pripremnog perioda rukometaši Dubočice su osvojili turnir u Prilepu, a bili su bolji i od rivala iz ARKUS lige Topličanina u generalnoj probi.

Odigrali smo sedam utakmica, na jednoj nismo pobedili. Zadovoljan sam, nadam se da ćemo ove sezone igrati malo brži rukomet. Sve zavisi i od povreda, ali znam da smo pripreme odradili kvalitetno - dodaje Pejčić.

Utakmica protiv Obilića je u SRC "Dubočica" od 19 sati. Prenos na YouTube stranici ARKUS lige možete naći ovde.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.