Mašinovođa napustio voz jer mu je isteklo radno vreme

Izvor: Press, 14.Dec.2012, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mašinovođa napustio voz jer mu je isteklo radno vreme

Voz je iz Karlovca trebalo da krene u 11.39 , ali je kasnio 20 minuta, da bi potom stao na stanici u Hrvatskom Leskovcu, koja je od železničke stanice u Zagrebu udaljena 15 minuta vožnje.
Mašinovođa je nakon toga shvatio da mu je smena završena, izašao iz voza, dok su putnici morali da čekaju 90 minuta da dođe novi mašinovođa.  Iz Hrvatske železnice su potvrdili da je došlo do greške i da se izvinjavaju putnicima.

"Pogrešili smo i želimo da se izvinimo putnicima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << a ko bude želeo može da nam pošalje mejl sa pritužbama.Mašinovođi je istekla smena, on je napustio svoje radno mesto i on nije kriv. Voz je kasnio ukupno sat i 59 minuta- rekli su nadležni u Hrvatskoj železnici.


Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.