Leskovac: Uhapšen jedan kradljivac, za drugim se traga

Izvor: B92, 02.Maj.2021, 15:10

Leskovac: Uhapšen jedan kradljivac, za drugim se traga

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Bojniku su brzom i efikasnom akcijom uhapsili I. M. (1984) iz okoline Prokuplja, dok se za saizvršiocem intenzivno traga, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teška krađa, saopštila je Policijska uprava Leskovac.

Kako se sumnja, oni su u toku noći 1. maja, obili vrata jedne benzinske pumpe u okolini Bojnika i iz kase ukrali oko 20.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dinara, sa rafa cigarete i uređaj za video-nadzor koji su prethodno skinuli sa zida.

U blizini pumpe, jednog od osumnjičenih primetila je policija i uhapsila ga, navodi se u saopštenju.

Osumnjičenom je po ovlašćenju osnovnog javnog tužioca u Lebanu određeno zadržavanje do 48 sati i on je uz krivičnu prijavu predat nadležnom tužiocu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Uhapšen vozač koji je u Nišu udario tri tinejdžera i potom pobegao

Izvor: JuznaSrbija.info, 02.Maj.2021

Pripadnici PU Niš, intenzivnim radom identifikovali su i uhapsili S.D. (1979) iz Niša zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi...Sumnja se da je on sinoć, u jednoj ulici...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.