Izvor: JUGpress.com, 09.Jun.2023, 23:54

Izvor JUGpressa: Napad u kafiću zbog privatnih neraščišćenih računa

LESKOVAC

Napad u kafiću u centru Leskovca danas se desio zbog privatnih neraščičćenih računa, rekao je Regionalnoj informativnoj agenciji JUGpress dobro upućeni izvor u dešavanja u različitim strukturama u ovom graddu.

Naš izvor tvrdi da je Vladimir Šiškin napadnut zbog privatnih računa i da ovaj događaj nema nikakve veze sa politikom.

Navodi i da je ekipa koja je danas u Marfi pabu napala Šiškina iz Leskovca a njihovu brojnost objašnjava >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << time što Šiškin godinama trenira i da ne bi bilo efikasno da ga je napala samo jedna osoba.

Ostali detalji koje nam je dobro obavešteni ( i više puta provereni izvor) preneo nisu od bitnog značaja za ovaj tekst pa ih zato i ne navodimo.

Četiri muškarca napala su danas oko 13 sati člana Gradskog odbora pokreta SRCE Vladimira Šiškina u Marfi pabu, potvrđeno je Regionalnoj informativnoj agenciji sa lica mesta.

Još dve osobe su bile ispred ovog kafića dok je napad trajao, rekao nam je Šiškin.

Njemu su u pomoć priskočili nekadašnji poslanik DS Žika Stanković i vlasnik kafića i nekadašnji funkcioner DS Saša Pešić. (kraj) LjS/MN

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.