Izvor: JUGpress.com, 28.Sep.2023, 11:51

Gradonačelnik Leskovca navodno podneo ostavku zbog novih izbora??

LESKOVAC

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović je navodno podneo danas ostavku na to mesto zbog raspisivanja novih izbora koje je sinoć, u emisiji čija je tema bila kriza na severu Kosova, najavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Naši izvori tvrde da svu svi gradonačelnici i predsednici opština navodno dobili nalog da podnesu ostavke zbog tih najavljenih izbora.

Prema jednom izvoru ostavke će najpre dati oni za koje je procenjeno u centrali >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << SNS da najbolje stoje kod građana i koji mogu da dobiju izbore.

Zvaničnih potvrda ili demanatija ovih informacija u ovom trenutku nema. (kraj) LJS/SM

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počela priprema za izbore, gradonačelnici podnose ostavke

Izvor: Danas, 28.Sep.2023

U više opština Srbije gradonačelnici podnose ostavke, javljaju mediji, što bi mogla biti priprema za izbore koje je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio sinoć za 17. decembar.

Nastavak na Danas...

Stigla naredba iz SNS: Gradonačelnici i predsednici opština širom Srbije podnose ostavke

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Sep.2023

Predsednik Opštine Kraljevo Predrag Terzić podneo je ostavku na tu funkciju. Isto su učinilii predsednici opština Kučevo i Smederevo, svi članovi Srpske napredne stranke.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.