Deca od gradonačelnika tražila salu za ekstremne sportove i biciklističku stazu

Izvor: juGmedia, 07.Okt.2016, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deca od gradonačelnika tražila salu za ekstremne sportove i biciklističku stazu

LESKOVAC – Sala za aerobik i ekstrermne sportove i biciklistička staza su ono što nedostaje Leskovcu, poručili su mališani iz ovog grada svom gradonačelniku koji im je poručio da će im uskoro sazidati zid za planinarenje negde u užem gradskom jezgru.

Stotinak mališana iz leskovačkih osnovnih škola i Predškolske ustanove „Vukica Mitrović“ posetilo je danas kabinet gradonačelnika Gorana Cvetanovića i Skupštinu >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << grada, gde je za njih priređen prijem povodom obeležavanja Dečje nedelje.

Obeležavanje Dečje nedelje je važno upravo zbog ukazivanja na prava i potrebe dece, ali jednoj odgovornoj lokalnoj zajednici svaka nedelja treba da bude dečja nedelja. To sve, naravno, nije dovoljno i na ovaj dan moramo da se podsetimo da možemo još više i bolje. Svi mi, od roditelja, preko nastavnika, do vršioca vlasti imamo obavezu i odgovornost da našu decu usmerimo ka pravim vrednostima i stvorimo im što bolje uslove za odrastanje„, rekao je gradonačelnik u obraćanju mališanima navodeći da Grad Leskovac tokom čitave godine radi na poboljšanju kvaliteta života dece.

On je istakao da se lokalna samouprava trudi da im renoviranjem škola obezbedi toplije učionice i bolje mesto za učenje, podsetio da je izgrađeno 14 terena za male sportove i mnogo više mobilijara, kako bi deca imala adekvatno mesto za igru i bavljenje sporto, i naglasio da se najbolji đaci stimulišu novčanim nagradama, koje se dodeljuju dva puta godišnje, a Vukovci i nagradnom ekskurzijom.

Od mališana je dobio na poklon crtež i obećao da će ga držati u svom radnom kabinetu.

Dragan Marinković

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Deca od gradonačelnika tražila salu za ekstremne sportove i biciklističku stazu

Izvor: OkRadio.rs, 07.Okt.2016

LESKOVAC – Sala za aerobik i ekstrermne sportove i biciklistička staza su ono što nedostaje Leskovcu, poručili su mališani iz ovog grada svom gradonačelniku koji im je poručio da će im uskoro sazidati zid za planinarenje negde u užem gradskom jezgru. Stotinak mališana iz leskovačkih osnovnih...

Nastavak na OkRadio.rs...

Gradonačelnik Leskovca ugostio osnovce povodom Dečje nedelje

Izvor: JuznaSrbija.info, 08.Okt.2016, 10:29

Stotinak mališana iz leskovačkih osnovnih škola i Predškolske ustanove "Vukica Mitrović" posetilo je danas kabinet gradonačelnika i Skupštinu grada gde je za njih priređen prijem povodom obeležavanja Dečje nedelje...Ovogodišnje programske aktivnosti organizuju se pod sloganom „Neću da brigam,...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.